Coaching en Mindfulness

Samen met onze partner Pole Position bieden we compleet verzorgde 7 daagse retraite Onspanje inSpanje naar de regio Torrevieja (Alicante) aan.

Ontspanje inSpanje 7 dagen

Je gaat je 7 dagen lang terugtrekken uit die dagelijkse mallemolen. Even lekker weg van alles en daarmee rust vinden. Dat is toch wat iedereen wil?!

In dit 7 daags retraite arrangement bieden we je een totaal programma met vele rustgevende elementen. En uiteraard ook voldoende tijd voor jezelf.

Elke dag start je de dag heerlijk in de natuur met een ademsessie, een bodyscan, mindful bewegen of een stiltewandeling in de omgeving. Deze sessies zijn voor elk niveau toegankelijk.  Na deze week heb je technieken aangeleerd om ook terug thuis of op je werk zelf je rust te kunnen vinden. In beginsel is het programma afgestemd op de behoefte van beginners en half gevorderden in de wereld van mindfullness. Boek je reis hier. Of wil je meer weten? Stuur ons een mail via contact.

Mental coaching voor de sporter:

Sporters (op elk niveau) willen graag zoveel mogelijk het beste uit zichzelf halen; ontspannen en daarmee hun geest weer lekker vrij van gedachten maken. Wil jij:

  • Jouw prestaties verbeteren?
  • Met meer ontspanning kunnen leven?
  • Beter en sneller herstellen?
  • Om leren gaan met spanning?
  • Je ‘mind’ trainen?
  • Mentale en fysieke veerkracht verbeteren?

Begin dan met mental coaching. Ook dat kunnen wij voor je verzorgen. Na een intakegesprek krijg je een op maat gesneden programma. Stuur je bericht via: contact.

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Top week

Rated 5,0 out of 5
22 augustus 2022

In juni 2022 samen met een vriendin een heerlijk week ontspannen in Torrevieja. Mecheline is een fijne coach.

jeanette