Sportreizen

Via onze unit PePe Travel Sport bieden we compleet verzorgde sportreizen naar de regio Torrevieja (Alicante). Voor professionals, amateursporters en recreanten. En ook geschikt voor minder validen.

Deelnemers gaan sporten op een modern sportcomplex van ruim 300.000m2, met kwalitatief hoogwaardige faciliteiten op basis van topsport eisen. De sportvelden en faciliteiten worden regelmatig gebruikt voor Nationale Kampioenschappen, Olympische kwalificatietoernooien en zelfs WKs. Diverse wedstrijden in de poulefase van het WK Handbal in Spanje in 2021 worden bv in het Sportcentrum gespeeld. In de Spaanse zon kun je het hele jaar door sporten en ontspannen. Maar ook de indoor faciliteiten zijn enorm en van state-of-the-art kwaliteit.
In de directe omgeving de Middellandse Zee voor de watersport, het vissen en het duiken. Binnen een straal van nog geen 100km meer dan 20 golfbanen, allen 18 holes en midden in de natuur.
Alles mogelijk onder begeleiding van Engels sprekende coaches. Maar uiteraard kan de Technische Staf van jouw vereniging ook gewoon zelf de trainingen verzorgen.
Kortom: wij kunnen jullie tijdens de trip volledig ontzorgen, zodat iedereen sportief bezig kan zijn!