Vakanties voor Rolstoelgebruikers

Ook voor rolstoelgebruikers is het volop genieten onder de Spaanse zon.

Een heerlijke kwalitatieve vakantie onder de Spaanse zon.

Er zijn in Europa maar weinig vakantie mogelijkheden voor rolstoelgebruikers, omdat er niet veel faciliteiten zijn waar je als rolstoeler zonder drempels en hobbels kunt recreëren.

Maar in Torrevieja, aan de Middellandse Zeekust van Spanje (ca 50km ten zuiden van Alicante) is dat goed geregeld. Want hier kunnen wij ook met een gerust hart rolstoelgebruikers een heerlijke kwalitatieve vakantie onder de Spaanse zon bieden.

Zo heeft hotel Las Playas uit ons aanbod 8 kamers op de begane grond volledig uitgerust met faciliteiten voor rolstoelgebruikers, een speciale lift in het zwembad, drempelloze bars en restaurant binnen en buiten bij het zwembad. Deze kamers zijn ook geschikt voor gezinnen tot 4 personen.

Tevens bieden we een 6-persoons appartement zonder drempels met zwembad waar mensen met een lichte beperking gebruik van kunnen maken.

De mooie boulevard van Torrevieja is volledig rolstoelvriendelijk. En er zijn diverse stranden met speciale voorzieningen, inclusief speciale kleedruimtes en toiletten. Op afspraak kun je al dan niet begeleid door een badmeester de zee in rijden met een speciale waterrolstoel.

Uiteraard zijn er ook gezellige bars en vele restaurants waar je voldoende ruimte en mogelijkheden hebt om 100% te genieten van alle lekkers en moois dat Torrevieja je te bieden heeft.

Zin om te komen? Stuur ons je wensen via mail: info@pepetravel.nl of via het contactformulier en wij sturen je een gedetailleerde offerte met de beschikbare mogelijkheden om je of je hele gezin van een super vakantie te laten genieten.

Ook bieden we de mogelijkheid (tegen een vergoeding) voor een transfer van Airport Alicante naar de accommodatie.  Ook zijn er mogelijkheden voor rolstoelvervoer. Vraag er ons gerust naar.

We hebben voor jullie een speciale 2-persoons kamer gereserveerd in het sfeervolle hotel Las Playas direct aan het strand. Uitbreiding van slaapplaatsen is mogelijk, vraag het gerust.

In de zomermaanden biedt Hotel las Playas een animatieprogramma rondom het zwembad.

Rolstoelvakantie

VOOR GEZINNEN, ECHTPAREN OF ALLEENGAANDEN

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.