WERKEN EN VAKANTIE: de mogelijkheid de balans tussen werken en relaxen te verbeteren.

Werken op afstand ontmoet vakantie

PePe Travel neemt de stress van het regelen van je werkvakantie weg.

Veel mensen werken tegenwoordig liever hybride en willen niet meer alle dagen fysiek in een bedrijfspand aanwezig zijn. Zij willen in alle rust dingen kunnen uitwerken, plannen maken, complexe zaken analyseren en verbeteringen voorstellen, zonder steeds gestoord te worden door de dagelijkse hectiek van de werkvloer.

Individueel of als team, al dan niet in overleg met gelijkgestemden, iets nieuws bedenken of bestaande processen en plannen verbeteren. Dat lukt vaak het beste in een totaal andere omgeving, met een ander lekkerder klimaat en de mogelijkheid ook de balans tussen werken en relaxen te verbeteren.

Evenementen, co-working, sportschoollidmaatschap, reisservice en nog veel meer, wij hebben talloze mogelijkheden voor dat soort workations. Interesse om dat zelf te ervaren en zin om te komen? Stuur ons je wensen en behoefte per mail op info@pepetravel.nl of via het contactformulier en wij sturen je een gedetailleerde offerte met de beschikbare mogelijkheden in Torrevieja en omstreken.

GASTPAGINA EN STADSGIDS: PePe levert actuele informatie; deze helpt je te navigeren door bezienswaardigheden, restaurants, barretjes, uitgaan, evenementen, winkels en andere lokale dienstverlening van de stad.

INTERNET: we testen en zorgen dat er een optimale internet verbinding aanwezig is.

Een voorbeeld van een basispakket:
14 nachten verblijf in een uitstekend hotel direct aan de Middellandse zee, een leuke en zeer smaakvolle activiteit aan de rand van het roze zoutmeer met showcooking, in zout ingelegde vis proeverij en het genot van een aantal lokale goede wijnen, én een dagje met de boot naar Tabarca; een piraten eiland in de Middellandse zee, transfer van en naar Alicante Airport- Hotel en vv. Dit basis pakket bieden we aan met Hotel Volpension vanaf €990,-* (Halfpension vanaf €890,-*) p.p.
Los van deze activiteiten zijn er talloze andere mogelijkheden, vraag er ons gerust naar.
*) Prijzen afhankelijk van het seizoen, aantal deelnemers en -dagen en eventuele alternatieve activiteiten. Op basis van uw wensen zullen we een tailormade pakket samenstellen en bijbehorende prijs afgeven.

Lokale Held: wij van PePe Travel zijn als lokale expert on-site aanwezig en bieden ondersteuning en aanbevelingen.

Ga gewoon werken én genieten onder de Spaanse zon

BOEK NU!

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.