Lekker een balletje slaan onder de Spaanse zon; 7 daagse reis.

Speel tennis-partijtjes, een mini toernooi of bereid je voor op het nieuwe tennisseizoen!

Lekker een balletje slaan onder de Spaanse zon?

Wat is er dan mooier om samen met je tennis/padel maatjes eens lekker te tennissen onder de Spaanse zon. Gewoon wat partijtjes, een mini toernooi of als voorbereiding voor het nieuwe tennisseizoen, zodat je team later in de competitie beter zal presteren.

In Nederland zijn de tennisbanen vaak tussen oktober en april gesloten. En dus moet je als tennisliefhebber in de zaal of in de kou de winter door. Terwijl je toch het liefst onder een lekker zonnetje en met aangename temperaturen aan het tennissen/padellen wilt.
Dat laatste is nu binnen handbereik: in Torrevieja is het bijna alle wintermaanden zonnig bij een temperatuur overdag van rond de 20⁰! Ideaal tennis of padel weer dus.

PePe Travel werkt nauw samen met “La Ciudad Deportiva”, het Sportcentrum Torrevieja. Een sport-complex van ruim 300.000m² met 10 tenniscourts, 7 outdoor padelbanen, 2 out-door en 2 indoor squash-banen. En tevens een Olympisch 50m zwembad en een grote, volledig uitgeruste fitnesszaal.

Je hebt je vlucht zelf geregeld. We halen en brengen je van- en naar Alicante Airport. En het vervoer naar alle programma onderdelen.

Je verblijft in Torrevieja in een fraai hotel 300m van de zee en aan de rand van de stad. We hebben voor jullie een 2-persoons kamer gereserveerd (indien je 1-persoons kamer hebt geboekt uiteraard een 1- persoons kamer).

  • 6 Overnachtingen in fraai hotel
  • 6 x Ontbijt
  • Huur tennisbaan 18 uur
  • Vervoer van airport Alicante-Torrevieja vv
  • Vervoer van hotel naar Sportcentrum Torrevieja
  • Welkomst diner met Cava, en keuze uit 3 vino’s/cerveza’s of refresco’s.
  • Vrije tijd om te shoppen, cultuur te snuiven of te genieten van zon, zee en strand

Wanneer:
Februari – Maart
2023

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.