Kleinschalige wijnmakers; met vakmanschap, passie en familietraditie.

Het luxe wijnproef arrangement.

Het 5-daagse Platinum pakket bestaat uit een luxe programma. We brengen je op de 3e dag naar een moderne bodega, waar je na een rondleiding én geurentest maar liefst 7 uitstekende wijnen gaat proeven.
En om de smaakpapillen helemaal gek te maken: de bijpassende gerechten zijn uit de categorie exquis: bereidt door een kok die zijn sporen in een Spaans sterrenrestaurant verdiend heeft.

Je hebt je vlucht zelf geregeld. We halen en brengen je van- en naar Alicante Airport. En het vervoer naar alle programma onderdelen.

Je verblijft in Torrevieja in een fraai hotel 300m van de zee en aan de rand van de stad. We hebben voor jullie een 2-persoons kamer gereserveerd (indien je 1-persoons kamer hebt geboekt uiteraard een 1- persoons kamer).

Het 5-daagse Platinum pakket (exclusief kosten vliegreis) bestaat uit het volgende programma:

Dag 1: Vervoer van vliegveld Alicante naar Torrevieja, inchecken in hotel en later welkomst-Cava met diner en wijn in een luxe restaurant op loopafstand.
Dag 2:  Ruta Vino y Sal: een mooie wandeling door de natuur langs het zoutmeer (werelderfgoed) onder leiding van een gids en op een mooie locatie aan het      zoutmeer proeven van de lokale wijn, tapas en olijfolie.
Dag 3: Bezoek aan een moderne bodega in Jumilla. Na een uitgebreide rondleiding, een heel bijzondere geurentest ga je 7 prachtige wijnen proeven met daarbij bijpassende gerechten uit de categorie exquis: bereidt door een kok die zijn sporen in een Spaans sterrenrestaurant verdiend heeft.
Dag 4: Vrije dag.
Dag 5: Na het ontbijt uitchecken in het hotel en wij vervoeren je naar vliegveld Alicante-Elche.

Wanneer:
Januari – Februari – Maart
2023

Ja, wij gaan mee!
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Wat een topweek!

Rated 5 out of 5
26 oktober 2022

Heerlijke week gehad met Mecheline en Louis van PePe Travel. Vanaf het moment dat ze ons ophaalden op het vliegveld voelde het als thuiskomen. De balans tussen excursies en vrije momenten was erg goed en het diner met proeverij bij Madrid Romero was van uitzonderlijk niveau! Dit is zoals een paar dagen er helemaal tussenuit zou moeten zijn! Dank jullie wel Mecheline en Louis,

Richard van Dreumel

Enorm genoten. Wat een fijne reis

Rated 5 out of 5
26 januari 2022

Ik heb echt enorm genoten van dit fijne hotel. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Kees van Vught