Bezoek het WK handbal Dames in Torrevieja

Het Nederlands Dames Handbal Team speelt de poulewedstrijden van het WK bij ons in Torrevieja. Op vrijdag 3 december 2021 om 18:00 uur spelen we tegen Puerto Rico, op zondag 5 december 2021 om 18:00 uur tegen Oezbekistan en dinsdag 7 december is om 20:30 uur Zweden de tegenstander.

Wil jij als fan bij één of meer wedstrijden het team aanmoedigen? Dan kunnen we uiteraard een accommodatie voor je regelen. Bijvoorbeeld: een hotelkamer voor 2 personen inclusief ontbijt vanaf slechts € 47,50 p.p.p.n.

Ook kunnen we rond de wedstrijden leuke activiteiten bieden zoals een wandeling langs het zoutmeer met een wijn-tapas proeverij voor € 35,=p.p.
En wil je liever het water op? Boek dan bij ons voor 3 uur een dragonboat, zeilboot of kayak met instructeur á €30,= p.p.
Wil je iets anders in Torrevieja ondernemen?, laat het ons gerust weten en wij kijken naar de mogelijkheden om je wens te vervullen.

Én, als je wilt, kunnen we vervoer van- en naar het vliegveld Alicante regelen. Houd er rekening mee dat naast de NLleeuwinnen die dagen maar liefst 7 andere landen in Torrevieja spelen. Uiteraard geldt bij alles op basis van beschikbaarheid.

Coronaproof

We hebben voor reizen wat regels moeten aanpassen vanwege COVID-19
Allereerst staat uw Gezondheid en Veiligheid op Nr. 1
De belangrijkste aanpassingen:

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.